Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

Overname nieuws! We nemen Drukkerij Feiko Stevens over

We hebben leuk nieuws: wij breiden ons team lekker uit! Na bijna 30 jaar wordt het familiebedrijf Drukkerij Feiko Stevens uit de Noordoostpolder overgenomen door GBU-SPIKKER-KIEK. Eigenaren Feiko en Lida Stevens vonden in ons communicatiebedrijf de gewenste overnamekandidaat. Vanaf 1 november 2024 gaan onze nieuwe collega’s Astrid Stevens en Robin van Veen op Het Spijk 4 op Urk aan de slag.

Er was direct een klik

Drukkerij Feiko Stevens is een begrip in de Noordoostpolder en het bedrijf werkte in die jaren ook wel samen met GBU-SPIKKER-KIEK voor dezelfde klanten. “De polder is klein en uiteraard kwamen we elkaar weleens tegen. Met het oog op onze wens om te stoppen, kwamen we in gesprek met Emma Wakker en Nelly Oost, het directieteam van GBU-SPIKKER-KIEK. De klik was meteen goed, we denken hetzelfde over zaken doen. Gewoon lekker nuchter, onze bedrijfscultuur lijkt erg op elkaar. We doen wat we zeggen en we staan voor kwaliteit.’’

“Deze overname past ons als een handschoen. Het is de volgende stap in onze doelstelling om hét regionale communicatiebedrijf van Flevoland te worden. “

CRO-specialist Rik

Emma Wakker

Alles op één adres

Voor GBU-SPIKKER-KIEK is de overname van Feiko Stevens een volgende stap in de doelstelling om hét regionale communicatiebedrijf van Flevoland te worden. “Deze overname past ons als een handschoen. Wij zijn al tientallen jaren sterk in drukwerk en bieden nog steeds alles aan op het gebied van druk en print. Daarnaast hebben we echter nog veel meer in huis op het gebied van marketing en communicatie. Wij bouwen websites, voeren marketingcampagnes uit, maken video’s, ontwerpen een compleet nieuwe uitstraling voor bedrijven, echt alles op het gebied van reclame en promotie. We hopen de klanten van Feiko Stevens daarmee een nog breder team aan specialisten te bieden. Voor Urk én de Noordoostpolder, echt alles op één adres’’, stelt een enthousiaste Emma Wakker.

Vertrouwde contactpersonen

De klanten van Feiko Stevens blijven hun vertrouwde contactpersonen houden in de vorm van Astrid Stevens en Robin van Veen en ook alle informatie en bestanden van de in het verleden geplaatste opdrachten blijven aanwezig.
,,Het serviceniveau blijft ook hetzelfde, want de kosteloze dagelijkse aflevering in de Noordoostpolder gaat gewoon door. Maar even langskomen op Het Spijk 4 voor een kop koffie is natuurlijk ook altijd een goed idee”, besluit Emma Wakker.

Contact opnemen?

Benieuwd wat dit voor u als relatie betekent? Of informeren naar onze (aanvullende) mogelijkheden? Kom eens gezellig op de koffie of mail ons naar info@spikker.nl

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Met veel plezier kijken we naar wat er mogelijk is om onze klanten verder te brengen. Dat zorgt voor groei. In omzet. In ontwikkeling. En in plezier. Want wij hebben het leukste werk dat er is! Dus ben jij benieuwd hoe we jou en je bedrijf verder brengen? Laat het ons weten, wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉

Wij werken met: