Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

Ons team

Wij zijn SPIKKER. Een creatief en slim communicatiebureau vol leuke tegenstellingen. We zijn gevestigd op Urk, een landelijk bekend oer-Hollands dorp. Een dorp dat bol staat van tradities, maar ook gek is op de nieuwste technologieën. We houden van verhalen vertellen, maar bij ons vind je meer dan mooie praatjes. Daadkracht, daar staan we voor. Wij werken voor jouw merk of onderneming, alsof het van ons is.

We doen zaken met sterk groeiende, (vaak zelfs) internationaal opererende bedrijven, maar dan wel op een ‘ons-kent-ons’ manier. We weten dat de juiste marketingstrategie geld kost, maar letten daarbij graag op de kleintjes. Want jouw euro’s zijn zuurverdiend en daar zijn we ons bewust van. Het gaat niet om online marketing, het gaat erom wat jouw bedrijf of dienst er mee opschiet.

We zijn geen familiebedrijf, maar ons team voelt wel als een familie. We kijken naar elkaar én onze klanten om. We zijn wars van hiërarchie, maar snappen heel goed dat er altijd iemand de knoop door moet hakken. Wij helpen jouw bedrijf groeien en dat doen we met een hele grote glimlach. Kortom; zoek je een hands on communicatiebureau? Wij staan met een team aan specialisten voor je klaar!

Iedereen op een rijtje

De E is van Enthousiasme, van Energie en van Emma. Zij is onze captain en doorgaans het eerste ‘gezicht’ voor nieuwe opdrachtgevers. Ze staat voor de spirit van SPIKKER en geeft leiding aan verschillende teams binnen ons bedrijf, van sales tot marketing. Je maakt haar blij met ervaringen, van het ontmoeten van nieuwe mensen tot het genieten van familievakanties. Er zitten voor haar eigenlijk nooit genoeg uren in een dag, want er is ZOVEEL te doen. Oh ja, en dan wil ze nog een bestseller schrijven over het leed dat kamperen met een vouwwagen heet.

Emma Wakker

Chief Energy Officer

Als je in het woordenboek ‘Projectmanager’ zoekt, dan zie je Liselotte staan. Liselotte is structuurminnend en houdt ervan om alles op de rit te hebben. Fan van lijstjes! Ze is verantwoordelijk voor een grote variatie aan projecten binnen SPIKKER, van een wervingscampagne op social media tot aan conceptontwikkeling. Ze doet dat niet alleen uiteraard en stuurt met veel plezier een team van SPIKKER’s aan. Goedlachs, weet wat ze wil en bovenal een familiemens.

Liselotte Nijboer-Hoekstra

Operationeel manager

Van het eerste kopje koffie tot de oplevering van je nieuwe website, onze Heidi staat je in het hele traject graag terzijde. Of het nu gaat om het bewaken van de voortgang of het aansturen van collega’s, alle aspecten van onze online projecten worden door haar ‘gemanaged’. Als analytisch, oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld persoon is ze het perfecte aanspreekpunt. Naast haar baan bij SPIKKER is ze een echte levensgenieter. Ook is ze graag actief bezig met vrijwilligerswerk.

Heidi Loosman-Willems

Projectmanager

Als communicatieadviseur moet je goed zijn in veel verschillende dingen en dat is net wat voor Gery. Een vrouw met vele talenten. Van conversiegerichte advertentieteksten, tot uitgebreide SEO blogs en whitepapers. Maar Gery zet ook graag haar tanden in een uitgebreide customer journey of buyer persona onderzoek. In haar vrije tijd bevindt ze zich graag in het water. Als fervent surfer geniet ze volop van de woelige baren. En voor een weekend get-a-way kun je haar altijd wakker maken.

Gery Mazereeuw

Communicatieadviseur

Multitalent avant la lettre. Lub is onze creatieve marketeer. Een echte veelvraat qua interesses, van cultuur tot muziek en van technologie tot nieuwe media. Geen dag is hetzelfde voor hem, het ene moment heeft hij zijn analyse-pet op, dan optimaliseert hij een campagne en het andere moment schrijft hij een SEO-proof blog. Naast SPIKKER is hij druk met lezen, reizen, sporten, concerten bezoeken, evenementen organiseren; oftewel overall een bezige bij zijn. Hij is daarnaast ook nog een hele trotse oom, oftewel bupe in goed Urkers.

Lub Romkes

Creative marketeer

Eigenlijk vragen wij ons bij SPIKKER weleens af waar Simone de tijd vandaan haalt om nog te werken. Deze vrolijke studente bulkt van de hobby’s. Van zwaardvechten tot klimmen en van koken tot fitness. Simone kwam ooit als stagiaire bij SPIKKER en is gelukkig bij ons gebleven. Ze is een kei in copy writing, heeft een creatief oog en staat graag model in onze beeldcampagnes.

Simone Kempenaar

Content marketeer

Jan-Marten - SEO en SEA specialist

Er zijn maar weinig mensen die zo enthousiast kunnen vertellen over Google Ads, SEO en Tag Manager als Jan Marten. Niet iedereen wordt warm van die materie, maar Jan Marten kan oprecht genieten van mooie statistieken. Optimaliseren, optimaliseren, optimaliseren, is zijn credo. En daarin is hij nooit uitgeleerd. Naast de passie voor het creëren van bereik via internet, gaat zijn hart ook sneller kloppen van besneeuwde bergen. Een echte ski-fanaat, die graag met vrienden of zijn gezin geniet in de Oostenrijkse Alpen.

Jan-Marten Bakker

SEO en SEA specialist

Jan-Marten - SEO en SEA specialist

Niet bang om jouw ‘darlings te killen’ wat je website of webshop betreft. Dat is onze Rik. Als CRO-specialist telt maar een ding voor hem: waar zitten de online pijnpunten en: hoe lossen we die op? Dus krijg je geen leads binnen op je aanvraagpagina? Of lopen je bezoekers ‘vast’ op je site? Rik to the rescue.
Wanneer hij niet aan het werk is, kun je hem achter de draaitafel vinden als DJ en geniet hij van concerten en festivals. Met een muzieksmaak van Harry Styles tot Mysteryland is hij breed georiënteerd. Ook is hij gek van zijn vriendin én voetbal en staat IJsland bezoeken hoog op de bucketlist.

Rik de Vries

CRO en online marketing specialist

Nicolien - grafisch designer

Pixel perfect. Daar draait het om voor Nicolien. Onze gedreven webdesigner, met een scherp oog voor structuur, duidelijkheid en uitstraling. Mooi is niet goed genoeg. Naast haar werk als creatief designer gaat onze Nic ook graag aan de slag met beslag. Unaniem verkozen tot de beste brownie bakker op kantoor. Eten is sowieso heel belangrijk voor deze rasechte foodie. Thuis geniet ze volop van haar mannen-gezin, als moeder van drie stoere zoons.

Nicolien Kruithof-van den Berg

Webdesigner

Evert - grafisch designer

Onze Master Logo Designer. Twee belangrijke passies in zijn leven: ontwerpen en voetbal. Die twee komen samen in zijn handgemaakte voetbalposters, met portretten van spelers die hij bewondert. Hij houdt van eigentijdse, opvallende ontwerpen. Thuis houdt hij zich manmoedig staande in een door dames gedomineerd gezin. Evert is de resident DJ bij SPIKKER, met een sterke voorkeur voor Jan Smit, pardon: industrial rock.

Evert Barends

Designer

Harm-Hendrik - Videograaf

Een echte beelddenker, if ever there was one. Dat is onze Harm-Hendrik, videograaf van beroep. Van productvideo’s tot wervingscampagnes, van bedrijfvideo’s tot interviews, hij houdt van een grote variatie in zijn projecten. Als rasechte Ajacied heeft hij een lichte voorkeur voor opnames op locatie in onze hoofdstad. Naast zijn werk is hij een gepassioneerde globetrotter en maakt hij prachtige reizen naar alle hoeken van de wereld. Oh ja, en een die-hard Tolkien-fan: ,,For not all those who wander are lost.”

Harm-Hendrik Koffeman

Videograaf

Richard - fotograaf

Oog voor beeld, vorm en compositie. Dat heeft Richard absoluut. Hij is niet alleen designer, maar ook videograaf. Hij maakt dagelijks verschillende ontwerpen voor online en offline uitingen. Van het ontwikkelen van visuele concepten tot het productieschema voor een video. Eigenlijk is er heel weinig wat Richard niet kan. Ook is hij de trotse bezitter van de grootste glimlach op kantoor. Buiten SPIKKER om is hij chef de mission bij de jaarlijkse Sinterklaasintocht, zet hij zich in voor het mediateam van zijn kerk en geniet hij van leuke vakanties met vrouw en kinderen.

Richard Oost

Visual designer

Met een afgeronde opleiding als grafisch ontwerper zou je Jasper niet meteen identificeren als frontend web developer. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan en Jasper is niet alleen druk met bouwen en onderhouden van websites, maar geniet ook van zijn rol als projectmanager van online projecten. Ook een onvermoed talent; dat hij een echte klusser is dankzij YouTube. Ook maakt hij met zijn vrouw graag lange wandelingen in het Sallandse land met hun trouwe viervoeter Odin, of hij rost even lekker al zijn energie eruit op de kickboksmat.

Jasper Kloosterman

Internet specialist

De techniek van een website kent geen geheimen voor onze Johan. Hij bijt zich graag vast in een pittige uitdaging en houdt van slimme, concrete oplossingen. Dagelijks houdt hij zich bezig met het opleveren van nieuwe websites en het onderhouden van de honderden websites die door ons worden beheerd. Naast zijn vrouw is Japan zijn grote liefde. Hij is niet alleen fan van het land, maar ook vooral van de Japanse cuisine. Zijn homemade kimchi is geen alltime favorite op de zaak, maar we houden ons niettemin aanbevolen voor zijn culinaire probeersels.

Johan Post

Internet specialist

Het zat er al vroeg in

Wat nu groot is, is ooit klein begonnen. Wij houden bij SPIKKER dan ook graag oog voor de ‘kleintjes’. Want de startende ondernemer van vandaag, kan over tien jaar een prachtig bedrijf runnen. En het is altijd goed om oog te houden voor je ‘wortels’. 

‘Don’t forget who you are and where you come from’, zoals de bekende auteur F. Scott Fitzgerald zou zeggen. Met een dikke knipoog naar onze eigen ‘kleintjes’: de jeugdfoto’s van ons huidige team van specialisten en experts.

Wanna join the team?

Het team van SPIKKER staat voor werkplezier én collegialiteit. Samen mooie dingen maken is het leukste wat er is. Lijkt het jou nou ook tof om onderdeel van ons team te zijn? Dan ontvangen we graag jouw open sollicitatie, waarin jij ons laat zien, lezen of ervaren waar jij goed in bent! En hoe jouw talent bij kan dragen aan het SPIKKER-team. We nemen dan sowieso contact met je op en als we een vacature openstellen, ben jij de eerste in de rij. We horen dus graag van je!

Open sollicitatie

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.