Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

 • Het Spijk 4,
 • 8321 WT, Urk (Flevoland)
 • Nederland
 • KVK-nummer: 78327717
 • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op
Home » Websites » Webshops

Een webshop laten maken

Jouw webshop heeft één belangrijk doel: aankopen. Jij hebt een goed product en wilt de juiste mensen naar je webshop trekken, maar hoe? Door een geoptimaliseerde webshop trek je niet alleen meer bezoekers, ook zorg je ervoor dat twijfelaars converteren door slimme trucs en goede vindbaarheid. En dat is nou precies hoe jij meer klanten (en dus meer omzet) genereert!

Een webshop met resultaten

Jouw webshop dient zoveel mogelijk aankopen te genereren. Om dat doel te bereiken moet een bezoeker in jouw webshop een bepaald conversiepad afleggen. Dit houdt in dat bezoekers in jouw webshop overgaan tot een bepaalde actie. Die gewenste actie kan bijvoorbeeld zijn:

 • het kopen van jouw product
 • het solliciteren op jouw vacature
 • het inschrijven voor je nieuwsbrief
 • het invullen van het contactformulier
 • het volgen van je social media kanalen
 • het inschrijven voor een traject dat jij verkoopt of aanbiedt

Responsive design

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede webshop is dat deze responsive is. Dit betekent dat we de webshop zó bouwen, dat we rekening houden met alle apparaten. De meeste aankopen worden namelijk op een smartphone gedaan. Ondanks dat de schermgrootte en navigatiemogelijkheden erg verschillen op smartphone en bijvoorbeeld desktop en ipad, moet dezelfde website op al deze platformen op de juiste manier werken. Daarbij zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden, zoals de afmetingen van je afbeeldingen. Zijn de foto’s te groot, dan moet je lang scrollen op mobiel en laadt de pagina langzaam. Zijn ze te klein, dan zijn ze onscherp op de pc.

Webshop onderhoud

Net als een auto heeft een webshop onderhoud nodig. Niet alleen om je aanbod te verbreden, maar ook om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen en updates van Google. Daarom gaan niet alleen onze webbouwers voor je aan de slag, ook denken onze online specialisten graag mee hoe we je webshop een blijvend succes kunnen maken. Zo werken onze tekstschrijvers aan de betrouwbaarheid van je webshop middels informatieve artikelen en blogs en zorgen we ervoor dat je een goede positie in Google krijgt. We helpen je met het instellen van Google shopping, Google Ads, Google Mijn Bedrijf, Meta campagnes op Facebook en Instagram. Onze ervaren online marketeers zijn op de hoogte van alle mogelijkheden. Zo kun je jouw product verkopen op Bol.com en denken we mee in relevante resellers. Ook voor verpakkingen, productfotografie, videografie en social media marketing ben je aan het juiste adres. De mogelijkheden voor jouw webshop zijn bij SPIKKER eindeloos!

Check onze cases

Onze ervaren internetspecialisten hebben in de loop der jaren veel websites en webshops gebouwd. Benieuwd naar recent opgeleverde projecten? Check onze cases. Daar kun je onder andere teruglezen wat we allemaal doen voor Viscollageen op het gebied van SEO en webshopontwikkeling.

”Webshops zijn ideaal om veel klanten te kunnen bereiken zonder gebonden te zijn aan een vaste locatie. SPIKKER is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webshops. En zodra de webshop live staat kunnen wij veel klanten naar je webshop toe halen met verschillende marketingstrategieën. Een webshop leeft en veranderd continu, door middel van verschillende marketingstrategieën, webtechnieken en producten wordt er een duidelijk en goed lopende webshop gerealiseerd. Zo haal je het maximale uit je online marketingmiddelen!”

Websiteontwikkelaar Jasper

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉

Wij werken met: