Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

Creatief

Over smaak valt niet te twisten. Maar dat doen we bij SPIKKER dus wel. Onze creatieve designers zijn kritisch en eigenwijs. Want als we iets maken staan we ook voor ons vakmanschap. Wij geven iedere dag op een creatieve manier uiting aan ideeën. Want onze klanten zijn uniek en hun uitdaging ook.

Advertenties

Een advertentie moet opvallen. Zo blijft jouw boodschap beter hangen, werk je aan je naamsbekendheid en je overtuigingskracht. Van idee tot uitvoering, wij zetten jouw campagne vól in de schijnwerpers.

Creatief design

Een sterk merk is herkenbaar én onderscheidend. Stand out or blend in. Dat kost tijd, maar levert ook veel op! Conceptontwikkeling legt de juiste basis voor een prachtig eindproduct. Of je nu een heel nieuw concept wil laten ontwikkelen of juist een bestaande uitstraling nieuw leven in wil blazen; we gaan er graag mee aan de slag.

Fotografie

Jouw bedrijf heeft een eigen, uniek karakter, daar past geen obligate stockfoto bij. Eigen, persoonlijk beeldmateriaal is een must voor al je communicatiekanalen. Van website tot folder, van advertentie tot social media. Onze fotografen werken dagelijks in onze studio of op locatie om jouw bedrijf, product of dienst mooi, helder en scherp in beeld te brengen en de juiste emotie op te roepen.

Logo & huisstijl

Een eerste indruk kun je niet overdoen. Daarom is het zo belangrijk dat jouw klanten een goede indruk van je bedrijf krijgen door een professioneel en herkenbaar logo. Een logo staat niet op zichzelf, maar is altijd onderdeel van een compleet plaatje: je huisstijl. Jouw huisstijl zorgt voor het onderscheid ten opzichte van concurrenten. Voor ons is het altijd een feestje om met jouw logo en huisstijl aan de slag te gaan.

Onboardingsvideo’s

Onboarding is veel meer dan alleen het ontvangen je laptop of haarnetje. Je wilt dat nieuwe medewerkers zich direct betrokken voelen bij je bedrijf en effectief aan de slag kunnen. Door je onboardingsproces in beeld te brengen met een slimme video bundel je al je organisatiekennis op één plek!

Verpakkingen

Een mooie verpakking doet verkopen. Daar weten wij alles van. Onze designers, fotografen en stylisten zijn gespecialiseerd in packaging design voor verschillende sectoren. Samen zorgen we ervoor dat jouw verpakking opvalt in de schappen en voldoet aan alle wettelijke regelgeving.

Videografie

Onze hersenen houden van visuele informatie, dat onthouden en verwerken we veel beter. Het mooiste van video: ‘everybody likes it’. Het is veel meer dan een leuke optie om je verhaal te vertellen, het is een noodzaak. Wij produceren, shooten en monteren in eigen huis verschillende soorten video’s. Als jij jouw product of dienst nog beter wil verbinden met jouw klant, dan vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden.

Zo lekker laagdrempelig

De leukste manier van zakendoen is met mensen die je kent. Bij SPIKKER staat persoonlijkheid dan ook voorop. Wij kennen onze klanten goed en weten wat belangrijk voor ze is. Bij ons ben je verzekerd van persoonlijk contact met een team van specialisten. Gewoon aan tafel sparren en overleggen, je bent van harte welkom!

Wij werken met: