Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op
Home » Creatief » Fotografie

Foto’s laten maken voor je website

Beeld zegt meer dan duizend woorden. Zo vertel je niet alleen duidelijker je verhaal, ook staat het mooier op je website. Onze bekwame fotografen hebben veel ervaring met het schieten van de beste foto’s voor websites. Van product- en portretfotografie, tot locatiefotografie en meer. Samen vertalen we jóuw verhaal naar de beste plaatjes.

Fotografie voor websites: een vak apart

Het beeld dat je op je website plaatst, kan heel bepalend zijn voor het gevoel dat het overbrengt. Zo vormen klanten letterlijk en figuurlijk een beeld van jou. Wij denken graag met je mee hoe je jouw onderneming het best uit de verf laat komen. Zo denken wij bijvoorbeeld aan: de belichting, de beeldpositie, focus en kleuren.   

Beeld zegt meer dan
duizend woorden.

Foto’s voor website laten maken of kies je voor stockfoto’s?

Een voordeligere optie is het gebruik van stockmateriaal voor je website. Zo maken we samen een keuze uit beschikbaar beeldmateriaal uit onze uitgebreide databank. Deze foto’s zijn vaak iets minder persoonlijk en minder herkenbaar. Het voordeel van eigen foto’s laten maken is dat het beeld een stuk persoonlijk wordt! Denk aan personeelsfoto’s, foto’s van producten of foto’s van het bedrijf. Deze foto’s zijn uniek en geven jouw onderneming een herkenbare uitstraling!

Zakelijke portretfotografie voor websites en social media

Door de gezichten achter je onderneming te laten zien, creëer je meer binding met klanten en zakenrelaties. Zakelijke portretfotografie geeft eenduidigheid aan het online visitekaartje van werknemers. Door studiofotografie toe te passen met de juiste belichting, nabewerking en achtergronden komt jouw personeel het beste uit de verf!

Productfotografie in onze fotostudio

Wij beschikken over een uitgebreide fotostudio die van alle gemakken is voorzien. Zo ben je verzekerd van de juiste setting, belichting, achtergronden en apparatuur. Daarnaast werken onze etaleurs en communicatiespecialisten samen met de fotografen, om producten op de juiste manier te stylen.

Productfotografie prijzen – Wat zijn de starttarieven?

De prijzen van productfotografie zijn afhankelijk van het aantal producten, de grootte, arbeidsintensiviteit en locatie. Het verschilt natuurlijk per klus, hoeveel aandacht er aan de compositie dient te worden besteed.

Productfoto’s speciaal voor Google Shopping

Ook voor beeld dat met name voor Google ads of Google Shopping is bedoeld, denken we graag met je mee. Onze fotograaf is specialist in het maken van foto’s die perfect gebruikt kunnen worden voor de advertenties. Wij zorgen ervoor dat jouw advertentie opvalt tussen de rest.

Check onze cases

Onze ervaren designers hebben in de loop der jaren veel logo’s ontworpen. Benieuwd naar recent opgeleverde projecten? Check onze cases! Daar kun je onder andere teruglezen hoe het logo van Multiscan tot stand is gekomen.

,,Bij SPIKKER ziet geen dag er hetzelfde uit. Zo ga ik de ene dag op pad om portretfoto’s te maken bij een bedrijf op locatie en wordt mijn andere dag gevuld met een dag productfoto’s maken in de fotostudio.

Ik haal veel plezier uit het creatieve proces met de klant, om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Voor een recente campagne hebben we met hoge tijdsdruk toch een mooi en creatief product opgeleverd. Ook onder druk presteren we goed als team en halen we dankzij een strakke planning toch samen het gewenste resultaat. Dit is mooi om te zien en geeft ook veel voldoening!’’

Richard - fotograaf

Fotograaf Richard

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉

Wij werken met: