Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

 • Het Spijk 4,
 • 8321 WT, Urk (Flevoland)
 • Nederland
 • KVK-nummer: 78327717
 • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op
Home » Websites » Maatwerk website

Website laten maken

Is jouw huidige website toe aan een flinke opknapbeurt? Of heb je het besluit genomen om een professionele website te laten bouwen? Dan denkt SPIKKER graag met je mee. Met een sterke website zet je jouw bedrijf online op de kaart, scoor je leads of verkoop je jouw producten aan de lopende band. Maar voor we starten met bouwen, bepalen we samen met jou eerst een strategie. Wij zoeken samen naar het doel van je website en gaan daarna aan de slag met een flitsend ontwerp. Tekst nodig? Check! Foto’s nodig? Check! Website bouwen? Check! Handig he, zo’n multi-inzetbaar SPIKKER team!

Wat voor website past bij jouw bedrijf?

De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wat is nou de perfect fit voor jouw onderneming? Wij maken onderscheid tussen 3 soorten websites:

 • Branding
 • Leads verzamelen
 • Webshops

Aan de hand van jouw wensen en doelstellingen, bepalen we samen welke type website het meest geschikt is voor jouw onderneming.

Ik ga voor een branding website!

Jouw mooie onderneming mist nog een online visitekaartje. Dat probleem wordt met een brandingswebsite opgelost! In de marketing gebruiken we branding om een merk uitstraling te geven en een gevoel op te roepen bij je klanten. Een website gericht op branding valt op door pakkende teksten, mooi beeld en vertelt kort wat een bezoeker over jouw onderneming moet weten. Zo laat je online een onvergetelijke eerste indruk achter!

Ik wil leads verzamelen

Hoe heerlijk voor jouw salescollega’s als de aanvragen binnenstromen via jullie website. Kan dat? Jazeker! Een website gericht op het verzamelen van leads zorgt ervoor dat online gebruikers die bepaalde vragen stellen, passend bij jouw dienstverlening, uitkomen op jouw website. Eenmaal op de website van jouw onderneming vinden ze antwoord op hun vraag én staat de knop klaar om direct offerte aan te vragen. Hoe we dit doen? Door ijzersterke SEO-teksten, een goede structuur in pagina’s, niet te missen CTA’s en downloadbare e-papers. Jij wordt een belangrijke informatiebron voor de klant en dat ga je terugzien in de online aanvragen.

Ik wil een webshop laten maken!

In 2021 gingen er dagelijks zo’n 90.000 à 130.000 bezorgers de weg op om bestellingen te bezorgen. We bestellen online wat af met z’n allen. Heb jij ook een product of meerdere producten die je graag online wilt verkopen? Wij laten je graag zien wat de mogelijkheden en kansen op de markt zijn! We werken daarin met verschillende systemen:

WordPress webshop
WordPress is een bekend systeem om websites mee te maken. WooCommerce is de plug-in die in dit systeem gebruikt wordt voor webshops. WooCommerce is heel compleet, kent eindeloos veel thema’s en is zeer geschikt voor webshops met meerdere producten.

Lightspeed webshop
Lightspeed is zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk voor onervaren webshopeigenaren en kent veel opties. Ideaal voor beginnende webshops!

Shopify webshop
Shopify biedt een breed aanbod aan thema’s en kent veel apps om je webshop mee uit te breiden. Dit programma is eenvoudig te gebruiken en kan een goede basis zijn voor je webshop.

Waarom een professionele website laten maken door SPIKKER en niet zelf aan de slag?

In twee klikken verwijderd van jouw nieuwe website! Er zijn genoeg platformen die beschrijven hoe eenvoudig het maken van een website kan zijn. En dat is waar, een goede website maken hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Maar, er komt wel veel bij kijken; denk aan hosting, domeinen, codes schrijven, fotografie, tekst, wel of geen SEO, Analytics instellingen, vindbaar worden etc. Waarom het handig is om door een professioneel bedrijf de website te laten maken? Bij SPIKKER:

 • Werken meerdere collega’s aan jouw nieuwe website met elk hun eigen specialisme. Als klant heb je altijd een vast aanspreekpunt.
 • Hebben we kennis van alles wat er komt kijken bij het maken van een website. Wij zorgen er dus voor dat alles goed geregeld en opgeleverd wordt, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.
 • Kunnen we de resultaten van jouw website monitoren en hier indien nodig in bijsturen, zodat jouw doel met je website bereikt wordt.
 • Beschikken we over servers, kunnen we je website hosten en domeinen registreren.
 • Gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Wil jij het wow-effect? Je zult versteld staan!
 • Kijken we naar je doel met de website en zorgen we ervoor dat de website zo wordt ingericht dat dit bijdraagt aan het behalen van het doel.
 • Werken we voornamelijk met WordPress, maar kunnen we in overleg ook in andere systemen websites bouwen.

Kortom; jij kan doorgaan met het runnen van je onderneming, wij ontzorgen je in het maken van de website!

Het stappenplan van SPIKKER

Stap 1: Wij nemen samen met je door welk doel je met de website hebt en aan welke eisen de website moet voldoen. Aan de hand daarvan, ontvang je van ons een passende offerte.

Stap 2: We starten met de structuur van de website. In grove lijnen nemen we door welke pagina’s er allemaal zichtbaar gaan worden.

Stap 3: Er wordt een design gemaakt. Goedgekeurd? Dan gaan we door naar stap 5!

Stap 4: Intussen gaan onze tekstschrijvers en fotografen (indien nodig) voor je aan de slag met het verzamelen en maken van content.

Stap 5: We starten met de bouw van de website. Je krijgt toegang tot een testomgeving, zodat je de website kunt bekijken, voordat deze daadwerkelijk online gaat!

“Bij SPIKKER hebben we veel ervaring met het maken van websites. Een website moet er niet alleen goed uitzien voor bezoekers, ook aan de achterkant moet het allemaal netjes worden ingericht, zodat je gemakkelijk zelf wijzigingen kunt doorvoeren op je website als deze in de lucht is. Als de website wordt opgeleverd laten we zien hoe je bijvoorbeeld zelf pagina’s kunt aanmaken en teksten en foto’s kunt aanpassen. Zo houd je je website actueel. En kom je er niet helemaal uit, dan staan we altijd klaar om je te helpen.

Daarnaast doen we wekelijks standaard de noodzakelijke updates aan het systeem. Daar merk je als klant niets van, maar je website blijft hierdoor wel goed functioneren en veilig. Ook houden we de laatste ontwikkelingen en trends op websitegebied in de gaten, zodat we je goed kunnen adviseren over eventuele verbeteringen.”

Projectmanager Heidi

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉