Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op
Home » Websites » WordPress

WordPress website laten maken

Onze webbouwers ontwikkelen dagelijks de mooiste websites, zowel custom als WordPress. WordPress is uitermate geschikt voor bedrijven die zelf hun content willen managen, zoals het plaatsen van artikelen, blogs, producten en beeldmateriaal. Daarnaast biedt het veel functionaliteiten door het brede scala aan plug-ins en is het zoekmachinevriendelijk. 

De voordelen van een WordPress website

WordPress is het meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. Het voordeel van een WordPress website is dat er eenvoudig content van de website gewijzigd of toegevoegd kan worden. CMS staat dan ook voor Content Management System; waarbij de content dus eenvoudig gemanaged kan worden. Denk aan het schrijven van leuke blogs of informatieve artikelen (goed voor je SEO!), of het toevoegen van nieuwe personeelsleden op je teampagina, delen van leuke foto’s en updaten van je diensten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook is een WordPress website goed voor je vindbaarheid. Het toevoegen van nieuwe content draagt bij aan de vindbaarheid en betrouwbaarheid van je website. Google laat bedrijven die de website up-to-date houden met cases, diensten en blogs – beter scoren dan een bedrijf dat alleen een landingspagina met telefoonnummer vermeldt. Je website is tenslotte het online visitekaartje van je onderneming, dus zorg er ook voor dat deze de betrouwbaarheid uitstraalt van je bedrijf.

De werkwijze van SPIKKER

Ben je na bovenstaande punten overtuigd van een WordPress website? Dan ben je vast benieuwd hoe het proces er vanaf jouw besluit uit gaat zien. Bij SPIKKER starten we eerst met het ontwikkelen van een ijzersterke strategie. We gaan met je in gesprek om jou en je bedrijf eerst beter te leren kennen. Waar staat je onderneming voor? Wie is je doelgroep? Wat wil je uitstralen? En welke doelen heeft je website? Daarnaast denken we graag strategisch mee en bespreken de mogelijkheden. Zo vertalen we deze ideeën naar online concepten.

Het stappenplan voor een WordPress website

Wil je meer weten hoe het proces van een WordPress website eruitziet? In onderstaand overzicht kun je precies lezen hoe we het gewoonlijk aanpakken. Maar zoals je je misschien wel kunt voorstellen; elk proces is anders. Daarom kun je tijdens het proces altijd schakelen met onze projectmanagers. Zij brengen je graag op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw nieuwe website en staan je graag te woord als je tussentijds vragen of opmerkingen hebt.

  • Aan de hand van de strategie de we samen met jou hebben bepaald, ontvang je van ons een passende offerte.
  • Is de offerte akkoord? Dan starten we met de structuur van de website. In grove lijnen nemen we door welke pagina’s er allemaal zichtbaar gaan worden.
  • Vervolgens ontwerpen we het design van je website. Zo krijg je een beeld welke kleuren, elementen, foto’s en opmaak eruit komt te zien.
  • Intussen gaan onze tekstschrijvers en fotografen (indien nodig) voor je aan de slag met het verzamelen van content.
  • We starten met het bouwen van je website. Je krijgt toegang tot een testomgeving, zodat je de website kunt bekijken, voordat deze daadwerkelijk online gaat!

Check onze cases

Onze ervaren internetspecialisten hebben in de loop der jaren veel websites en webshops gebouwd. Benieuwd naar recent opgeleverde projecten? Check onze cases. Daar kun je onder andere teruglezen wat we allemaal doen voor Talma Urk op het gebied van een maatwerk website en content marketing.

“Om je website aan te kunnen passen heb je een CMS (Content Management System) nodig. WordPress is het populairste CMS van de wereld. Wil je een blogpost schrijven of het menu aanpassen? Het kan allemaal in een handomdraai met WordPress. Ook is er een scala aan plug-ins beschikbaar die de functionaliteit van WordPress nog verder uitbreiden. Van een simpel contactformulier tot een volledige webshop, het is allemaal mogelijk. Mijn favoriete plug-in is Yoast SEO, waardoor het vindbaar maken van je website in Google een fluitje van een cent wordt.”

Internet specialist Johan

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉

Wij werken met: