Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

Online marketingbureau SPIKKER

SPIKKER is een powerhouse in sales en marketing. Wij hebben een compleet team van specialisten die geen genoegen nemen met een ‘best wel aardige campagne’ , maar voluit gaan voor een fantastisch resultaat. Wij zijn snel, flexibel en slagvaardig. Wij adviseren, creëren en meten met als doel; groei voor onze klanten. Of dat nu in omzet, naamsbekendheid of bereik is.

Zoekmachineoptimalisatie

Er zijn zo’n 2 miljard websites wereldwijd, hoe zorg je ervoor dat je tussen al die andere websites gevonden wordt? 93% van alle online ervaringen beginnen bij een zoekmachine. Dat is dus dé plek waar je zichtbaar wilt zijn voor je potentiële klanten. Wil jij meer leads via Google? Dan is zoekmachine optimalisatie onmisbaar in je marketingstrategie.

Of je nu meer verkopen wilt genereren in je webshop, nieuwe websitebezoekers wilt werven of meer klanten wilt laten inbellen: Google Ads is key. Met een sterke Google Ads campagne sta je bovenaan in de zoekresultaten van Google. Zo bereik je snel en effectief jouw potentiële klanten. Door Google Ads aan SPIKKER uit te besteden bespaar je niet alleen geld, maar haal je hogere conversies en genereer je meer leads.

Social media marketing

Door de enorme groei aan social media kanalen, lijkt het haast een onmogelijke uitdaging om op te vallen. Challenge accepted! Onze social media managers ontwikkelen de ultieme social media strategie voor jouw bedrijf. Hiermee steel jij sowieso de show! Zo vertel je niet alleen jouw unieke verhaal, maar zet je social media daarnaast slim in om jouw potentiële klanten te bereiken.

Online campagnes

Jij kent jouw business, wij weten hoe je die het best op de kaart zet. Onze online marketeers creëren slimme online campagnes waarmee jij meer websiteverkeer, bereik, reserveringen of aankopen realiseert. Ook helpen we je bij het invullen van je vacatures, door middel van onze leadgeneratie campagnes. Met onze fine-tuned doelgroep specificering weet je zeker dat je met het juiste net vist en de gewenste resultaten behaalt.

Wervingscampagnes

Nieuwe mensen werven was nog nooit zo uitdagend als vandaag. De arbeidsmarkt is krap en ‘goede mensen’ schaars. Met alleen een vacature plaatsen red je het niet. Een wervingscampagne hoort verder te gaan. Effectieve arbeidsmarktcommunicatie noemen we dat. Zet je deze vorm van communicatie goed in, dan zal je merken dat je de juiste mensen aan gaat trekken. Het is tijd om jezelf als bedrijf écht te laten zien, vanuit een doordachte strategie. Wij hebben de specialisten in huis die jouw bedrijf laten ‘shinen’.

Conversie optimalisatie

Vindt er weinig conversie plaats op jouw website en/of wil je meer conversie genereren? Dan kunnen wij je helpen. SPIKKER specialiseert zich in Conversion Rate Optimization (CRO), hiermee helpen we onze klanten om hun online prestaties te verbeteren en hun conversiepercentage te verhogen. Ontdek de geheimen achter dit krachtige instrument en hoe CRO jouw bedrijf kan helpen!

Google Analytics 4 statistieken van jouw website met behulp van CRO

Maak kennis met onze online marketeers!

Onze online marketeers kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan. SPIKKER is ervaren Google Partner en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Met de slimste campagnes, beste communicatiestrategieën en nieuwste technieken helpen we je graag met het vertalen van jouw businessdoelen naar online succes.

Enthousiast geworden en vrijblijvend jouw wensen en mogelijkheden bespreken? Kom dan gezellig een kopje koffie drinken at the headquarters of SPIKKER!