Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

Website laten maken door SPIKKER

Je website is het online visitekaartje van je onderneming. Wij halen alles uit de kast om de mooiste websites te ontwikkelen, met inspirerende video, content, fotografie en designs. Onze designers maken in afstemming op jouw wensen een creatief webdesign. Dan gaan onze website ontwikkelaars voor je aan de slag met het bouwen. Samen zorgen we ervoor dat jouw onderneming, ook online, het best uit de verf komt.

Maatwerk websites

Er zijn zo’n 2 miljard websites wereldwijd, hoe zorg je ervoor dat je tussen al die andere websites gevonden wordt? 93% van alle online ervaringen beginnen bij een zoekmachine. Dat is dus dé plek waar je zichtbaar wilt zijn voor je potentiële klanten. Wil jij meer leads via Google? Dan is zoekmachine optimalisatie onmisbaar in je marketingstrategie.

WordPress websites

WordPress is uitermate geschikt voor bedrijven die zelf de content willen managen, zoals het plaatsen van artikelen, blogs, producten en beeldmateriaal. Daarnaast biedt het veel functionaliteiten door het brede scala aan plug-ins en is het zoekmachinevriendelijk. 

Webshops

Jouw webshop heeft één belangrijk doel: aankopen. Jij hebt een goed product en wilt de juiste mensen naar je webshop trekken, maar hoe? Door een geoptimaliseerde webshop trek je niet alleen meer bezoekers, ook zorg je ervoor dat twijfelaars converteren door slimme trucs en goede vindbaarheid. En dat is nou precies hoe jij meer klanten (en dus meer omzet) genereert!

Landingspagina’s

Een goed geoptimaliseerde landingspagina is een effectief middel voor conversie. Zoals het verzamelen van nieuwsbriefinschrijvingen, het bestellen van jouw product of het invullen van je contactformulier. En het voordeel ten opzichte van een hele website? De bezoeker wordt niet afgeleid door andere pagina’s.

Maak kennis met onze website ontwikkelaars!

Onze website ontwikkelaars kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan. SPIKKER is ervaren online website specialist en werkt altijd met de nieuwste ontwikkelingen en trends. Van creatief webdesign tot responsive webshop of website, bij SPIKKER denken we graag met je mee.

Enthousiast geworden en vrijblijvend jouw wensen en mogelijkheden bespreken? Kom dan eens gezellig een kopje koffie drinken at the headquarters of SPIKKER!

Wij werken met: