Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

Vacatures? Zet een wervingscampagne op om de doelgroep te bereiken!

Lukt het maar niet om die lege plekken binnen jouw organisatie op te vullen? Ontdek de kracht van een wervingscampagne. Een goede wervingscampagne bestaat uit verschillende onderdelen. Van online- tot offlinecommunicatie.

Wat maakt je uniek

Bij het opzetten van een wervingscampagne is het belangrijk om na te denken wat je strategie is. Hoe bereik je jouw ideale nieuwe werknemer? Wat is er uniek aan jouw onderneming? Beschrijf de waarden en normen en wat je biedt aan jouw medewerkers. Welke voordelen hebben de medewerkers. Bijvoorbeeld flexibele werktijden, leuke personeelsuitjes, een sportabonnement of de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

De juiste social media kanalen

Vaak wordt er alleen een vacature geplaatst in de krant of gedeeld op de website, maar wij gaan natuurlijk voor het grote bereik. Een wervingscampagne met een cross mediale aanpak vergroot jouw bereik. Social media is tegenwoordig een krachtig middel om jouw doelgroep te bereiken. Grote kans dat jouw ideale werknemer actief is op een social media platform. Maak een account aan op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Zorg dat de naam makkelijk vindbaar is, bijvoorbeeld: werken bij (bedrijfsnaam). Wees actief en adverteer om bekendheid te genereren. Bij deze kanalen kun je zelf bepalen wat de uiteindelijke kosten zijn. Kies zelf de duur van de adverteerperiode en de regio waar de advertentie te zien is.

Een werken bij website

Behalve actief zijn op social media is een speciale landingspagina met vacatures ook een manier om mensen te informeren over wat jouw bedrijf biedt. Zo maak je het ook gemakkelijk voor potentiële medewerkers om te solliciteren. Ook voor de website geldt, een makkelijk vindbare URL. Ook offline promotie is belangrijk zoals posters en reclameborden.

Knallend beeld

Voor de kanalen en middelen heb je natuurlijk knallend beeld nodig. Beeld wat de identiteit van het bedrijf uitstraalt en mensen aanspreekt. Maar aan beeld alleen heb je natuurlijk niet genoeg. Een aansprekende tekst heeft ook veel invloed. Een doelgroeponderzoek kan jou helpen om jouw doelgroep te bepalen. Als je weet wie je wilt bereiken kan je hier de tekst en beelden op aanpassen. Maak gebruik van de huisstijl van het bedrijf en laat de content terugkomen in al je uitingen, zo wordt de link snel gelegd naar jouw bedrijf.

Merkambassadeurs

Maar onthoudt, ook jouw huidige werknemers zorgen voor promotie. Maak je beloftes daarom waar en zorg ervoor dat de huidige werknemers zich gezien en gehoord voelen. Zij kunnen op den duur merkambassadeurs worden van jouw bedrijf. Tijdens de gehele campagne is het van belang om de resultaten te blijven analyseren om zo de campagne te verbeteren.

SPIKKER heeft voor verschillende ondernemingen een wervingscampagne op mogen zetten. Van doelgroeponderzoek tot promotiemateriaal en websitedesign. Bij onze cases hebben wij een paar opdrachten uitgelicht. Waar wacht je nog op? Zet jouw wervingscampagne op en vergroot jouw organisatie met nieuw talent.

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Met veel plezier kijken we naar wat er mogelijk is om onze klanten verder te brengen. Dat zorgt voor groei. In omzet. In ontwikkeling. En in plezier. Want wij hebben het leukste werk dat er is! Dus ben jij benieuwd hoe we jou en je bedrijf verder brengen? Laat het ons weten, wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉