Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

1:1 ARCHITECTUUR

Een nieuwe bedrijfsnaam en -identiteit voor 1:1 Architectuur (voorheen Bauh). Hoe communiceer je dat het best naar je klanten? Met een professioneel bedrijfsmagazine en nieuwe website natuurlijk! SPIKKER dacht mee met de ontwikkelingen en ging gericht te werk.

Opdrachtgever:
1:1 Architectuur

Diensten:
Logo ontwerpen, Huisstijl, Fotografie, Website, Design

Huisstijl

Allereerst startte SPIKKER met het maken van een nieuw logo en nieuwe huisstijl voor 1:1 Architectuur. Met het oog op de vormen die de architecten graag in hun werken gebruiken, gingen onze designers aan de slag. Het resultaat? ‘Fantastisch, precies wat we zochten en helemaal in de stijl van wat we willen uitstralen’, aldus de klant.

Magazine

Een professioneel, maar tegelijkertijd persoonlijk, magazine dat inspireert door de meest bijzondere projecten. Een bundeling van de ontwikkelingen die het bedrijf heeft meegemaakt en een weergave van mooie projecten die het team heeft gerealiseerd. Daarnaast is het magazine ook een nieuw begin: het begin van het architectenbureau 2.0 met een nieuwe structuur en nieuwe naam. Een mooie, veelzijdige uitdaging voor SPIKKER.

Fotografie

Zoveel mooie tastbare projecten van 1:1 Architectuur en keuzes om te maken. SPIKKER verzorgde locatiefotografie door heel Nederland en maakte een gerichte selectie. Met de juiste nabewerking een selectie HR foto’s als resultaat.

Teksten

Met pakkende teksten en vaktaal omschreef SPIKKER de projecten van 1:1 Architectuur. Van het vertalen van de wensen van klanten naar een tastbaar bouwwerk, via papier en steen. Elk project van het bedrijf werd in eigen unieke gelaagdheid en diepgang beschreven.

Opmaak

Het unieke bedrijfsconcept van 1:1 Architectuur vertalen naar een pakkende opmaak, ook dat verzorgde SPIKKER. We dachten creatief mee voor een overzichtelijke opmaak van het magazine en origineel resultaat!

logo en huisstijlontwikkeling 1:1 architectuur
logo 1 op 1 architectuur
magazine 1 op 1 architectuur

Website

Een nieuwe website als online visitekaartje van 1:1 Architectuur. SPIKKER bouwde een passend template om, realiseerde locatie fotografie voor de mooiste HR foto’s, realiseerde content met pakkende teksten en vaktaal, portretfotografie van het team en realiseerde een portfolio van inspirerende projecten. Met als resultaat? Een boom van een website, passend bij structuur van het bedrijf.

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Met veel plezier kijken we naar wat er mogelijk is om onze klanten verder te brengen. Dat zorgt voor groei. In omzet. In ontwikkeling. En in plezier. Want wij hebben het leukste werk dat er is! Dus ben jij benieuwd hoe we jou en je bedrijf verder brengen? Laat het ons weten, wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉

Wij werken met: