Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

Braveheart Marine

Je bedrijfsidentiteit is belangrijk om de juiste boodschap over te brengen op jouw klanten, zelfs als je een bekende naam hebt in de sector waarin je werkzaam bent. Zo kwam Braveheart Marine, een grote naam in marine survey en tendering sector, naar SPIKKER om uit te werken waar de organisatie nou eigenlijk voor staat.

Opdrachtgever:
Braveheart Marine

Diensten:
Brandontwikkeling

Een nieuw bedrijfsidentiteit

Dit afwisselende project begon met een creatieve workshop bij ons op de zaak. Een aantal medewerkers van Braveheart Marine kwamen langs bij ons om aan de hand van een creatieve opdracht de ware ‘Bravehearter’ identiteit te onthullen. Dat is goed gelukt!

Een echte Bravehearter:

  • Toont MOED en gaat elke uitdaging aan
  • Werkt SAMEN, zowel met collega’s als met de klant, en bouwt op elkaars kwaliteiten
  • Heeft KENNIS, handelt nauwkeurig en staat open voor vernieuwing

Met deze kernwaarden op zak en goed inzicht in de visuele voorkeuren van het Braveheart team zijn wij aan de slag gegaan met de uitwerking! Wij ontwikkelden voor Braveheart een Brandbook, dat is een huisstijlhandboek, maar met meer nadruk op de identiteit van de onderneming.

Een mooi resultaat

Dit was precies waar Braveheart Marine behoefte aan had; hun missie, visie en identiteit op papier. Zo weten zij precies wat ze kunnen laten zien aan hun relaties en staat heel het Braveheart team nog meer in contact met de bedrijfskern.

Voor ons een afwisselend project waar wij zelf ook veel inspiratie en nieuwe ideeën uit op hebben gedaan. Daarnaast hebben wij er een enthousiaste nieuwe klant bij. Win-win!

Ook sparren met SPIKKER?

Is jouw onderneming toe aan een nieuwe uitstraling? Loop je vast met je visie en merkidentiteit? Bij SPIKKER denken we graag met je mee! De koffie staat klaar, loop gerust eens bij ons binnen om te informeren naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Met veel plezier kijken we naar wat er mogelijk is om onze klanten verder te brengen. Dat zorgt voor groei. In omzet. In ontwikkeling. En in plezier. Want wij hebben het leukste werk dat er is! Dus ben jij benieuwd hoe we jou en je bedrijf verder brengen? Laat het ons weten, wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉

Wij werken met: