Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

 • Het Spijk 4,
 • 8321 WT, Urk (Flevoland)
 • Nederland
 • KVK-nummer: 78327717
 • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

Een echt familiebedrijf

Neerlandia – een prachtig familiebedrijf en al ruim 50 jaar een grote speler in de visindustrie. SPIKKER ontwikkelde voor deze onderneming een bedrijfsvideo waarin historie, familie, kwaliteit en expertise samenkomen! 

Opdrachtgever:

Neerlandia

Diensten:

Scriptontwikkeling, Videografie

Van idee naar beeld 

Een bedrijf met een rijke historie, een familiebedrijf in hart en nieren en een onderneming met moderne technieken die staat voor kwaliteit. Hoe breng je dat mooi in beeld? Daar weet het team van SPIKKER wel raad mee. In een vogelvlucht nemen we je mee in het tot stand komen van deze video!  

 1. Locatie spotten! Want zien waar de opnames gemaakt worden, maakt ook duidelijk wat er wel en niet mogelijk is. 
 1. Script ontwikkeling. Combineer het bedrijfsbezoek met de doelstelling, doelgroep en expertises van de onderneming en tada: een gaaf idee is geboren! 
 1. Het idee wordt getoetst bij Neerlandia, die zijn ook enthousiast! Door naar de volgende stap. 
 1. Planning. Scene voor scene wordt uitgewerkt: wat hebben we nodig, waar maken we de shots, wat moet er in beeld en ga zo maar door. Met een compleet uitgewerkt storyboard als resultaat. 
 1. En draaien maar! Diverse momenten is onze filmcrew bij Neerlandia te vinden om de juiste shots te schieten. 
 1. Tijd voor de nabewerking. Een intensieve klus, die heel wat uurtjes in beslag neemt.

β€œGeen standaard bedrijfsvideo, maar een mooie film over de werkzaamheden met leuke knipoog naar de familiegeschiedenis.”

Gery - communicatieadviseur

Videograaf Harm-Hendrik

Het resultaat mag er zijn!   

We zijn trots op het eindresultaat. Een tevreden klant, een prachtige bedrijfsfilm en een prachtig project om aan te werken. Nieuwsgierig geworden? Check dan vooral de video! 

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Met veel plezier kijken we naar wat er mogelijk is om onze klanten verder te brengen. Dat zorgt voor groei. In omzet. In ontwikkeling. En in plezier. Want wij hebben het leukste werk dat er is! Dus ben jij benieuwd hoe we jou en je bedrijf verder brengen? Laat het ons weten, wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. πŸ˜‰

Wij werken met: