Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

Laat je verrassen!

Wasparfum.nl is de plek voor heerlijk geurende was- en schoonmaakproducten. Om trouwe klanten te bedanken én te verrassen, is er nagedacht over een te gekke actie. Namelijk tien dagen lang alleen maar korting, winacties en leuke verrassingen! En dat alles gewoon via de mail.

Opdrachtgever:

Wasparfum.nl

Diensten:

Conceptontwikkeling, Brainstorm, Design, Branding

De lentekalender

Het ontwerp

Succesactie

The making of

Aan de resultaten te zien, blijft dit geen eenmalige actie. Ben jij op zoek naar een uniek idee dat echt een succes is om jouw doelgroep te bereiken? Wil je meer interactie met jouw huidige klanten, een nieuwe doelgroep bereiken of op een creatieve manier mensen binden aan je merk? Wij gaan graag de uitdaging aan!

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Met veel plezier kijken we naar wat er mogelijk is om onze klanten verder te brengen. Dat zorgt voor groei. In omzet. In ontwikkeling. En in plezier. Want wij hebben het leukste werk dat er is! Dus ben jij benieuwd hoe we jou en je bedrijf verder brengen? Laat het ons weten, wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉

Wij werken met: