Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

 • Het Spijk 4,
 • 8321 WT, Urk (Flevoland)
 • Nederland
 • KVK-nummer: 78327717
 • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

Marketingpartner van Viscollageen

Een webshop met een ijzersterke SEO strategie (Seo Engine Optimalization) genereert meer bezoekers én aankopen. Hoe belangrijk SEO is, weet onze opdrachtgever maar al te goed. Viscollageen.nl is dé specialist in collageen; een snelgroeiende trend in de beauty- en voedingssupplementenindustrie. SPIKKER ontwikkelde een verpakkingslijn, een webshop met een belangrijke SEO strategie en ondersteunt structureel op het gebied van online marketing voor Viscollageen.

Opdrachtgever:
Viscollageen

Diensten:
Webshopontwikkeling, SEA & SEO, Social media, Online campagnes, E-mailmarketing

Op nummer 1 in Google

Viscollageen heeft een gouden product in handen, maar de doelgroep bereiken was moeilijk. Want: waar begin je? Viscollageen sloeg de handen ineen met SPIKKER en tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid. De online specialisten van SPIKKER bouwden een conversiegerichte website, waarmee Viscollageen een solide positie in Google bezet: nummer 1 op de term collageen!

Onze online marketeers doen voortdurend research naar de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van voedingssupplementen en schrijven structureel blogs en artikelen die bijdragen aan de vindbaarheid en online positie van de webshop.

 • Vanaf de start in 2019 1191% omzetstijging
 • 1003% meer transacties op de website sinds livegang van de webshop
 • Nummer 1 in Google op de term collageen
 • Top 3 posities op 102 relevante zoektermen

Conversiegerichte campagnes

SPIKKER beschikt over een compleet marketingteam met volop ervaring in online Facebook Meta campagnes en Google Ads. Daarnaast verzorgen we de online marketing, e-mailmarketing en social media marketing voor Viscollageen.

Trots op

 • Een klantenbestand van bijna 13.000 mailadressen
 • Een referral-programma met 4.000 deelnames
 • Een groei van 800% in social media volgers

Social media beheer

Viscollageen wilde meer resultaat behalen uit social media. Een mooie uitdaging voor onze social media specialisten. We hebben verschillende social kanalen voorzien van een frisse uitstraling, doelgroepgerichte content, mooie beelden en conversiegerichte shoppingtools.

E-mailmarketing

Voor een webshop is e-mailmarketing een essentieel onderdeel van de contentstrategie. Zo maken we conversiegerichte nieuwsbrieven die niet alleen aanspreken tot een specifieke doelgroep, maar er bovenal voor zorgen dat je naamsbekendheid wordt vergroot én je meer verkoopt. Via slimme doelgroepanalyses meten we precies wie jouw ultieme ‘buyer persona’ is en aan welke kenmerken hij of zij voldoet. Middels A/B-testen meten we precies welke designs, content en beeld het best presteren.

Dit is waardevolle informatie om je marketing feilloos aan te laten sluiten op je doelgroep.

Ontwerpen verpakkingslijn

Viscollageen maakt gebruik van een breed spectrum van SPIKKER-experts. Naast onze seo-specialisten en marketeers,  hebben onze designers ook hele mooie ontwerpen mogen maken. Zo hebben we een brede verpakkingslijn voor Viscollageen ontworpen, diverse flyers gemaakt, handige referral flyers en nog veel meer.

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Met veel plezier kijken we naar wat er mogelijk is om onze klanten verder te brengen. Dat zorgt voor groei. In omzet. In ontwikkeling. En in plezier. Want wij hebben het leukste werk dat er is! Dus ben jij benieuwd hoe we jou en je bedrijf verder brengen? Laat het ons weten, wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉

Wij werken met: