Logo van SPIKKER

Spikker GBU B.V.

  • Het Spijk 4,
  • 8321 WT, Urk (Flevoland)
  • Nederland
  • KVK-nummer: 78327717
  • Btw-id: NL861349064B01

Houd mij op de hoogte over het magazine

Neem contact met mij op

SPIKKER op locatie bij Talma

Talma Urk is een sterk groeiende organisatie met twee zorgcentra en met een groot aanbod van verschillende services en wijkverpleging. Als professionele organisatie was er behoefte aan versterking op marketing- en communicatiegebied. De SPIKKER Service bood uitkomst.

Services

Talma Urk koos voor de SPIKKER Service en kan daarmee te allen tijde een beroep doen op het beste wat SPIKKER te bieden heeft.

Voor al die ‘hands-on’ klusjes van het realiseren van brochures tot het opstellen van een maandelijkse nieuwsbrief. En voor strategische jaarplannen, het realiseren van een huisstijl tot het onderhouden van een actieve ‘presence’ op social media. Van het leiden van een intranetproject tot het bijhouden van de website: SPIKKER ontzorgt op alle fronten.

Voor een professionele zorgverlener als Talma Urk blijven de behoeftes op marketing- en communicatiegebied in beweging. De organisatie groeit en dat vereist een proactieve benadering van bijvoorbeeld het wervingsbeleid of de publiciteit rondom nieuwe locaties. SPIKKER denkt ook op dat vlak mee in de ontwikkeling van communicatieplannen en werkt actief mee in de uitvoering.

Ook een SPIKKER op locatie gebruiken?

Blijven al je marketingvraagstukken liggen? Heb je behoefte aan vaste ondersteuning voor een paar uur in de week? SPIKKER at your service! Wij zijn flexibel en denken graag met je mee. Niet alleen bij ons op kantoor, maar ook bij jou op locatie. Zo kun je volop gebruik maken van onze expertises; op het gebied van communicatie, marketing, content en meer! Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen?

Met veel plezier kijken we naar wat er mogelijk is om onze klanten verder te brengen. Dat zorgt voor groei. In omzet. In ontwikkeling. En in plezier. Want wij hebben het leukste werk dat er is! Dus ben jij benieuwd hoe we jou en je bedrijf verder brengen? Laat het ons weten, wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

Hi, ik ben Emma.
Ik wil je helpen
om verder te komen.
Let's meet!

Ja, ik wil een SPIKKER magazine!

Ons spiksplinternieuwe SPIKKER magazine verschijnt binnenkort. Wil jij deze als eerste ontvangen? Schrijf je nu alvast in!

Het SPIKKER magazine vertelt meer over onze werkwijze, geeft een inkijkje in ons werk en staat boordevol tips. Te leuk om te laten schieten. 😉

Wij werken met: